Gazmend Maxhuni

E shtunë,  12 maj 2018

Pozita: Nënpresident i Komitetit Olimpik të Kosovës
Datëlindja: 24.10.1981, Maxhunaj – Vushtrri
E-mail: [email protected]
Tel: +383 44 200 601

Edukimi
Magjistër i Shkencave Sportive (2010)

Përvoja
Profesor
NënPresident i Komitetit Olimpik të Kosovës
Nënkryetar i Federatës Atletike të Kosovës
Anëtar i Bordit të Federatës së Boulingut
Kryetar i Shoqatës së Gjyqtarëve të Kosovës në Atletikë


Karriera
Atlet profesionist i Kosovës dhe kampion i shumëfishtë i Kosovës në disiplinat: 100m, 200m, 4x100m
Pjesëmarrës i shumë garave vendore dhe ndërkombëtare

Gjuhët e huaja
Gjuha angleze

Aftësi organizative
Organizoj të gjithë gjyqtarët e atletikës në garat që i organizon Federata Atletike e KosovësNa ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]