Agron Mala

E enjte,  12 janar 2017

Pozita: Anëtar i Bordit të Komitetit Olimpik të Kosovës
Datëlindja: 21.09.1970
E-mail: [email protected]
Tel: +383 44 181 282

Edukimi
Fakulteti i Agrokulturës në Universitetin e Prishtinës (1990 – 1994)

Karriera
Punonjës në organizata të ndryshme ndërkombëtare si UNNIK, OSCE, NATO (KFOR) dhe European Rule of Laë Mission EULEX (1999 – 2016)
Lloji i punëve: Përkthyes, supervajzer, administrator dhe financa.

Karriera sportive
Trajner i çertifikuar: Niveli 1 i Shigjetarisë Botërore (2015) dhe Niveli L1 (2015)
Trajnerë në disiplinat: pushkë dhe pistoletë
Sekretar gjeneral i Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës (2005-2008)
Zëdhëns i Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës (2005-2008)
Anëtar Bordi i i Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës (2016 - )
Themelues i Federatës së Shigjetarisë së Kosovës (2008)
Themelues i Klubit të Shigjetarisë “Feronikeli” (2008-2016)
Sekretar gjeneral i Federatës së Shigjetarisë së Kosovës (2008-2012)


Udhëheqja në sport
President i Federatës së Shigjetarisë së Kosovës (2012-2016, i rizgjedhur në 2016 - )
Delegat në Kongresin e Federatës Botërore të Shigjetarisë (Torino 2011, ANtalia 2013, Kopenhag 2015)
Delegat në Kongresinë e Federatës Evropiane të Shigjetarisë (Amsterdam 2012, Nottingham 2016)Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]