Agron Kuka

E enjte,  12 janar 2017

Pozita: Anëtar i Bordit të Komitetit Olimpik të Kosovës
Periudha: 2017-2020
Datëlindja: 29.01.1968
E-mail: [email protected]
Tel:

Edukimi
Superior

Sportet e praktikuara
Xhudo (1980 - )

Karriera sportive
Aktiv në sport (1980 – 1998)
Trajner në xhudo (1998 – 2009)
Kryetar i Federatës së Xhudos së Kosovës (2011 - )

Udhëheqja në Sport
Kryetar i Federatës së Xhudos së Kosovës (2011 - )Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]