Arti Krasniqi

Skiing

Data e Lindjes:12.07.1999
Vendi i Lindjes:Reibek, Gjermani
Discipline:Ujëra të hapura 5km, 10km
Traineri:Jorg Freyher

ARRITJET ME GJERMANINË

2015: Pjesëmarrës në EYOF Tbilisi 2015
2016: Vendi i pestë në kampionatin botëror për junior në ujëra të hapura

2017: Pesë herë kampion i Gjermanisë (mosha 1999); vendi i tretë në kampionatin evropian për junior në ujëra të hapura 10km dhe vendi i dytë në miks 4x1250m.

2019: Kampion i Gjermanisë në 10 km ujëra të hapura

 

ARRITJET ME KOSOVËN

2019: Vendi i katërt në ujëra të hapura 5 km. në Lojërat Mesdhetare në Rërë “Patras 2019”

Follow us

Video


Warning: file_get_contents(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v==v0dInjN3GRM&format=json): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 400 Bad Request in /home/nockosovo/public_html/vendor/tiro/Media/Video/Youtube.php on line 70

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/nockosovo/public_html/vendor/tiro/Media/Video/Youtube.php on line 72

Federatat