Media sponsor

Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lista e sportistëve që përfaqësojnë Kosovën në EYOF "Gyor 2017"

22.07.2017 11:45:36

14 sportistë të katër sporteve të ndryshme do të përfaqësojnë Kosovën në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”.

Festivali fillon më 23 korrik me ceremoninë hapëse që zhvillohet nga ora 20:30.Një ditë më vonë fillojnë garat.Kosova shpreson të kthehet me medalje, për çka do të ishte sukses i madh për vendin tonë. Listën e sportistëve mund ta gjeni më poshtë.

Lista e sportistëve që përfaqësojnë Kosovën në EYOF "Gyor 2017"                   

SPORTI        SPORTISTËT             DISIPLINA   

Atletika      Gentiana Peci        3 000 metra
                 Valentina Kelmendi 800 metra
                 Arian Smajli            3 000 metra
                 Alaudin Suma        Hedhje e diskut, hedhje e gjylës
           
Noti            Dren Ukimeraj        100 m krol dhe 200 m krol
                Dion Kadriu            100 m shpinë, 100 m krol, 200 m shpinë, 200 m                 krol dhe 400 m krol.
                Ardit Hysejni           100 m shpinë, 50 m krol
                Muhamed Rushiti    50 m krol
  
Tenisi        Blearta Ukëhaxhaj       
                 Diell Mehmedi       
           
Xhudo     Shpat Zeka            deri 90 kg
              Laura Fazliu          deri 63 kg
              Selim Berisha         deri 66 kg
              Arbër Kullashi          deri 73 kg
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0
Orari i garave në EYOF "Gyor 2017