Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

EYOF VEROR GYOR 2017

Në Gyor të Hungarisë prej 23-27 korrik 2017 u mbajt Festivali Olimpik Evropian për të rinj, në të cilin ekipi olimpik i Kosovës për të rinj, mori pjesë me 14 sportistë.

Sportet në të cilat u përfaqësua Kosova janë: Atletika, xhudo, tenisi dhe noti.

Rezultatet më të mira, Kosova, i arriti në xhudo, ku ishte afër të fitojë medalje me Laura Fazliun, e cila u rendit në vendin e pestë, kurse Shpat Zeka në të shtatin.
Ekipi olimpik i të rinjëve të Kosovës i mbylli garat në “Gyor 2017”

Ekipi olimpik i të rinjëve të Kosovës i ka mbyllur garat në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”, që po mbahet në Hungari.më shumë

Kosova parakaloi në Festivalin e 14-të Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”

Është hapur edhe zyrtarisht (23 korrik 2017) Festivali i 14-të Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”.më shumë

Lista e sportistëve që përfaqësojnë Kosovën në EYOF "Gyor 2017"

14 sportistë të katër sporteve të ndryshme do të përfaqësojnë Kosovën në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”.më shumë

Bëhen të ditur emrat e 14 sportistëve që do të përfaqësojnë Kosovën në Festivalin Evropian Olimpik për të rinj “Gyor 2017”

Komiteti Olimpik i Kosovës ka kompletuar emrat e 14 sportistëve të cilët do të përfaqësojnë Kosovën në Festivalin Evrppian Olimpik për të rinj “Gyor 2017”, që mbahet në Hungari, prej 23-29 korrik 2017.më shumë

previous

1-4 Nga 4

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0
Orari i garave në EYOF "Gyor 2017