Media sponsor

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Shqipe Zogiani

Shqipe Zogiani

Pozita: Anëtare e Bordit Ekzekutiv të Komitetit Olimpik të Kosovës

Periudha: 2017 – 2020

Datëlindja: 10.12.1976

E-mail: [email protected]

Tel: +377 49 161 223 +386 49 161 223

 

Edukimi

Master në Fakultetin Juridik; "E Drejta Penale"

 

Sportet e praktikuara

Karate

 

Karriera sportive

Karatiste dhe trajnere

 

Udhëheqja në sport

Menaxhere e sportit në Departamentin e Sportit pranë MKRS

Trajnere e karatesë

 

 


Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0