Media sponsor

Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Shqipe Bajçinca - Brestovci

Shqipe Bajçinca - Brestovci

Pozita: Anëtare e Bordit Ekzekutiv të Komitetit Olimpik të Kosovës

Periudha: 2017 – 2020

Datëlindja: 06.09.1974

E-mail: [email protected]

Tel: +377 44 111 525

 

Edukimi
-    Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit    1999
-    Magjistër i Shkencave Sportive         2004
-    Doktor i Shkencave Sportive             2008
-    Pedagoge pranë Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit. Lënda: Pedagogji e sportit, historia e edukimit fizik dhe sportit
-    Sportiste aktive: hendboll, atletikë, refere në hendboll, delegate ndërkombëtare në hendboll (EHF)

 

Sportet e praktikuara
Karate, hendboll, atletikë

Karriera sportive
-    24 vjet sportiste aktive
-    13 vjet aktiviste në sport

Udhëheqja në sport
-    Anëtare e Bordit në Federatën e Henbollit e Kosovës
-    Zëvendëspresidente në Federatën e Sporteve Universitare

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0