Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Gazmend Maxhuni

Gazmend Maxhuni

Pozita: Nënpresident i tretë i Komitetit Olimpik të Kosovës
Datëlindja: 24.10.1981, Maxhunaj – Vushtrri
E-mail: [email protected]
Tel: +377 44 200 601

Edukimi
Magjistër i Shkencave Sportive (2010)

Përvoja
Profesor
NënPresident i Komitetit Olimpik të Kosovës
Nënkryetar i Federatës Atletike të Kosovës
Anëtar i Bordit të Federatës së Boulingut
Kryetar i Shoqatës së Gjyqtarëve të Kosovës në Atletikë


Karriera
Atlet profesionist i Kosovës dhe kampion i shumëfishtë i Kosovës në disiplinat: 100m, 200m, 4x100m
Pjesëmarrës i shumë garave vendore dhe ndërkombëtare

Gjuhët e huaja
Gjuha angleze

Aftësi organizative
Organizoj të gjithë gjyqtarët e atletikës në garat që i organizon Federata Atletike e Kosovës

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0