European Youth Olympic Festival

Hapja 23.07.2017 10:00

Pyeong Chang 2018

Hapja 09.02.2017 10:00

Buenos Aires 2018 - Youth Olympic Games

Hapja 10.06.2018 10:00

Tokyo 2020

Hapja 24.7.2020 10:00

Beijing 2022

Hapja 24.02.2022 10:00

DITA OLIMPIKE - FOTOGRAFI NGA VRAPIMI I FEMIJEVE TE PAVARESISE

27.05.2016 16:19:37

Ata kane mahnitur publikun, prinderit dhe mesuesit me entuziazmin, dhe dashurine per garen dhe njeri-tjetrin. Ata neser do te jene sportiste te medhenje dhe ne ju kerkuam atyre qe te vazhdojne te vrapojne gjate gjithe jetes.

Faleminderit qe jeni kaq te mire! Sot secili prej tyre ishte fitues!