Media sponsor

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Peshëngritësi Bleron Fetaovski dhe notarja Melisa Zhdrella garojnë sot në LOR Buenos Aires 2018

11.10.2018 06:22:23

Notarja Melisa Zhdrella dhe peshëngritësi Bleron Fetaovski, do të garojnë sot në ditën e pestë të Lojërave Olimpike për të rinj, Buenos Aires 2018, që po mbahen në Buenos Aires të Argjentinës.
Melisa do të garojë në disiplinën 50 metra stil i lirë. Gara e saj fillon në ora 15:37 me kohën tonë lokale, ndërsa në 10:37 me kohën lokale në Argjentinë.
Ajo garoi edhe të dielën në 50 metra bretkocë, me ç’rast theu rekordin e Kosovës.
Peshëngritësi Bleron Fetaovski do të garojë prej orës 23:00 me kohën tonë lokale, ndërsa në 18:00 me kohën lokale të Argjentinës.
Bleroni garon në kategorinë -77 kilogramë. Ai është përgatitur gjatë këtyre ditëve, bashkë me trajnerin e tij, Astrit Hasani. Në kategorinë e peshëngritësit tonë janë nëntë garues.
Iu urojmë shumë fat dhe suksese Melisës e Bleronit.
 

Orari për sot
Ora 15:37 (KS) – 10:37 (AR), notarja Melisa Zhdrella, disiplina 50m. Stil i lirë
Ora 23:00 (KS) – 18:00 (AR), peshëngritësi, Bleron Fetaovski, kategoria -77 kg.
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0
Rezultatet e Ekipit Olimpik të Kosovës në Lojërat Olimpike për të rinj, Buenos Aires 2018