Media sponsor

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Musa Hajdari dhe Gresa Bakraqi nuk arritën të kualifikohen në gjysmëfinale të Kampionatit Evropian Berlin 2018

10.08.2018 10:33:57

Musa Hajdari dhe Gresa Bakraqi kanë përfunduar garimin në kampionatin evropian të atletikës , që po mbahet në Berlin të Gjermanisë, disiplina 800 metra. Hajdari, që garoi të enjten nuk arriti të kualifikohet në gjysmëfinale. Ai doli i fundit në baterinë e tij, kurse në përgjithësi i 30-ti nga 33 garues.
Musa pati kohën 1:49.47 sekonda. Garuesi i fundit që u kualifikua në gjysmëfinale, kishte kohë 1:48.14 minuta.
Dy ditë më parë garoi edhe Gresa Bakraqi, në disiplinën 800 metra. Atletja jonë doli e fundit në baterinë e saj, me kohë 2:14.22 minuta, duke mos arritur të kualifikohet në gjysmëfinale.
Hajdari dhe Bakraqi ishin të vetmit që përfaqësuan Kosovën në evropianin e atletikës.
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0
Rezultatet e Ekipit Olimpik të Kosovës në Lojërat Olimpike për të rinj, Buenos Aires 2018