Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

AKIL GJAKOVA I ARTË, E TRETA E ARTË NË TARRAGONA 2018

29.06.2018 02:40:13

Edhe Akil Gjakova (-73 kg) nuk ndërron ngjyrën e medaljes. Xhudisti ynë fitoi me Ippon, në poenë të artë, ndaj turkut, Biilal Ciloglu, në finalen e Lojërave Mesdhetare Tarragona 2018.

Gjakova shënoi tri fitore, për të vazhduar suksesin e xhudistëve tanë në shtetin e Spanjës.
Është kjo medalja e tretë e artë brenda dy ditësh. Të mërkurën, të artën e fituan Nora Gjakova (-57 kg) dhe Distria Krasniqi (-52 kg).
Laura Fazliu debutoi suksesshëm për seniore, përkundër se mbeti pa medalje.
Ajo shënoi dy fitore përmes repesazhit, por në luftën për medaljen e bronztë u mposhtë nga Busra Kapitoglu.
KOK përgëzon suksesin madhështor të xhudistëve tanë.
Nesër garon Loriana Kuka, me të cilën xhudo mbyll garat në Tarragona 2018.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0