Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Astrit Kryeziu dhe Musa Hajdari nuk arritën të hyjnë në finale

28.06.2018 23:57:42

Astrit Kryeziu dhe Musa Hajdari garuan sot në disiplinën 800 metra të atletikës, duke përfunduar garat në në Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018. Të dy nuk arritën të kualifikohen për në finale.

Astrit Kryeziu doli i nënti në baterinë e tij, nga po aq garues, me kohë 1:55.41 sekonda.

Ndërkohë, Musa Hajdari zuri pozitën e tetë nga nëntë garues në baterinë e tij, me kohë 1:51.26 sekonda. Në përgjithësi, Musa doli i 13-ti.
Një ditë më parë, Vijona Kryeziu dhe Gresa Bakraqi, nuk arritën të kualifikohen në finale në disiplinat 400 metra dhe 800 metra.
 
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0