European Youth Olympic Festival

Hapja 23.07.2017 10:00

Pyeong Chang 2018

Hapja 09.02.2017 10:00

Buenos Aires 2018 - Youth Olympic Games

Hapja 10.06.2018 10:00

Tokyo 2020

Hapja 24.7.2020 10:00

Beijing 2022

Hapja 24.02.2022 10:00

Besim Hasani udhëton në Bruksel, pritet të takohet me presidentin e KON-it, Thomas Bach

19.06.2017 15:59:31

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, z.Besim Hasani, ka udhëtuar të hënën për në Bruksel të Belgjikës, ku do të mbahet Mbrëmja e Pestë Evropiane për Sport (EEOS2017), e organizuar nga Komiteti Olimpik Evropian në bashkëpunim me zyrën e Bashkimit Evropian.Hasani pritet të takohet edhe me drejtuesit më të lartë të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar dhe atij Evropian.
Ai do të ketë takim me z.Thomas Bach, president i KON-it, pastaj presidentin e Komtitet Olimpik Evropian, Janez Kocijançiç, dhe mysafirë të tjerë.
Ndër temat e ndryshme, i pari i KOK-ut, do të shqyrtojë obstruksionin e vendeve që nuk e kanë njohur Kosovën, dhe të cilat po e pengojnë hyrjen e sportistëve tanë në ngjarjet e organizuara.
Së fundi, Ukraina nuk u dha viza hyrëse boksierëve tanë, sikurse Moldavia tenistëve.
Hasani edhe më parë ka pasur takime të shumta me të parin e sportit, z.Thomas Bach.