European Youth Olympic Festival

Hapja 23.07.2017 10:00

Pyeong Chang 2018

Hapja 09.02.2017 10:00

Buenos Aires 2018 - Youth Olympic Games

Hapja 10.06.2018 10:00

Tokyo 2020

Hapja 24.7.2020 10:00

Beijing 2022

Hapja 24.02.2022 10:00

Lajme

Mediat e huaja: Sporti kosovar në pranim të plotë ndërkombëtar

Kjo është njëra nga qëllimet kryesore të Kosovës, të njoh veten ndërkombëtarisht përmes sportit. Më shumë se sa në futboll, të cilët u njohën ndërkombëtarisht më vonë, është hyjnesha e xhudos, Majlinda Kelmendi dhe basketbolli, ku kosovarët shndërisin më shumë në arenën ndërkombëtare. më shumë

U çertifikuan dhjetëra zyrtarë, trajnerë, gjyqtarë e garues nga Federata e Karatesë e Kosovës

Dhjetëra zyrtarë të Federatës së Karatesë së Kosovës, gjyqtarë, trajnerë, garues dhe prind, janë çertifikuar në kursin bazik për administratorë të sportit, të mbajtur për këtë federatë për dy ditë radhazi.më shumë

Elda Gjoka, ekspertja nga Shqipëria, po vijon konsulencën për KOK dhe Federatat Sportive të Kosovës në kurset bazike

Znj. Elda Gjoka është njëra nga katër ligjëruesit e kurseve bazike të organizuara nga Komiteti Olimpik i Kosovës, në bashkëpunim me Solidaritetin Olimpik të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, plani strategjik 2017 – 2020.më shumë

Fillon kursi bazik për administratorët e sportit për Federatën e Karatesë e Kosovës

Ka filluar kursi bazik për administratorët e sportit për Federatën e Karatesë e Kosovës, në të cilin po marrin pjesë dhjetëra zyrtarë të federatës, administratorë, gjyqtarë, trajnerë dhe karateistë e karateiste.më shumë

Të premten fillon kursi bazik për administratorë të sportit për Federatën e Karatesë e Kosovës

Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Solidaritetin Olimpik të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, do të organizojnë kursin e tetë bazik për administratorët e sportit.më shumë

Thomas Bach premtoi ndihmë për zgjidhjen e problemit të mospajisjes me viza të sportistëve tanë nga shtetet që nuk e kanë njohur Kosovën

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, z.Besim Hasani, ka zhvilluar takime të shumta në Bruksel të Belgjikës, ku ishte i pranishëm në Mbrëmjen e pestë Evropiane të Sportit, të organizuar nga Komiteti Olimpik Evropian dhe zyra e Bashkimit Evropian.më shumë

previous

1-6 Nga 221

next