Media sponsor

Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Vendimet

Vendimet e dala nga mbledhja e 21-të e Bordit Ekzekutiv të KOK-ut

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës, mbajti mbrëmë (e mërkurë) mbledhjen e 21-të, në të cilën shqyrtoi pika të ndryshme të Rendit të Ditës.më shumë

Vendimet e BE të KOK-ut: Herolind Nishevci bartë flamurin në hapjen e LM Tarragona 2018, miratohet maskota e Kosovës

Është mbajtur të mërkurën pasdite mbledhja e 20-të e Bordit Ekzekutiv të Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK), e cila nisi me një minutë heshtje në nderim të legjendës së futbollit, Fadil Vokrri, i cili ishte nënpresident i KOK-ut.më shumë

BE i KOK-ut mbajti mbledhjen e 18-të, diskutoi për shumë çështje

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës ka mbajtur mbledhjen e 18-të të saj, në të cilën diskutoi për pika të shumta të Rendit të Ditës.më shumë

Mbledhja e 17-të e BE të KOK-ut: U vlerësua lart pjesëmarrja në LOD PyeongChang 2018 dhe organizimi i Festivalit Olimpik PyeongChang2018

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës, ka mbajtur të hënën mbrëma mbledhjen e 17-të të saj, në të cilën u shqyrtuan pika të shumta të Rendit të Ditës.më shumë

previous

7-4 Nga 10

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0
Mbledhja e 22 e BE te KOK