European Youth Olympic Festival

Hapja 23.07.2017 10:00

Pyeong Chang 2018

Hapja 09.02.2017 10:00

Buenos Aires 2018 - Youth Olympic Games

Hapja 10.06.2018 10:00

Tokyo 2020

Hapja 24.7.2020 10:00

Beijing 2022

Hapja 24.02.2022 10:00

Besim Hasani

Besim Hasani

Përvoja :

1992-1999 Sekretar dhe nënkryetar i Federates se Karatese te Kosoves

1994-1996 Anetar  i Kryesise se Federates se Sporteve te Kosoves 1996- President i Komitetit Olimpik te Kosoves

1995-1996 Sekretar i Federates se Sporteve te Kosoves

1996-2000 Anetar i Shaqates se Afaristeve te Kosoves

2011- Kryetar i Federates se Karlingut te Kosoves


Vendbanimi : Prishtinë
Edukimi :
    1976 – 1980    Fakulteti Ekonomik ne Prishtine, Kosove
                          Drejtimi:  Zhvillimi Ekonomik
    1972 – 1976    Gjimnazi “Ivo Llolla Ribari” (sot, Sami Frasheri), Prishtine,                           Kosove
    1964 - 1972     SHF “Miladin Popoviqi” Prishtine, Kosove