Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Federata e Karatesë e Kosovës

Federata e Karatesë e Kosovës

Emri i kryetarit: Ismet Krasniqi

Nr i kryetarit: +37744501713
Emaili i kryetarit:  [email protected]

Emri dhe mbiemri i sekretart: Nazmi Gashi
Nr i tel i sekretarit: +37744656408

Nr i Fax: SKA
Nr i Zyres: SKA

Nr i klubeve: 39
Seniore: 24
Seniorë: 70
Juniore: 43
Juniorë: 82
Kadete: 45
Kadetë: 95
Pioniere: 106
Pionierë: 207

Meshkuj te Regjistruar: 454
Femra te Regjistruara: 218

Gjithsej: 672

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0