Media sponsor

Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Federata e Bodybuildingut dhe Fitnesit e Kosovës

Federata e Bodybuildingut dhe Fitnesit e Kosovës

Kryetar: Esat Lata

Tel:

E-mail:

 

Sekretar: Sabri Dragusha

Tel: +377 44 266 029

E-mail: [email protected]

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0