Federata e Bjeshkatareve dhe Alpinisteve e Kosovës

Federata e Bjeshkatareve dhe Alpinisteve e Kosovës

Kryetar: Arben Lila

Tel:

E-mail: [email protected]

 

Sekretar gjeneral:

Tel:

E-mail: