Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Sponsorët

IuteCredit Kosova, sponsor i ri i Komitetit Olimpik të Kosovës

IuteCredit Kosova i është bashkuar planit strategjik të Marketingut të Komitetit Olimpik të Kosovës, duke u bërë sponsore e pakos së dytë më të madhe të quajtur, Grand Exclusive.më shumë

Komiteti Olimpik i Kosovës dhe Toyota pritet të zgjerojnë bashkëpunimin

Drejtuesi i Kompanisë automobile Toyota me seli në Lubljanë, presidenti z.Kensuke Tsuchiya, i shoqwruar nga z.Bujar Hoxha, përgjegjës i Toyotas për Kosovë , kanë vizituar të mërkurën Komitetin Olimpik të Kosovës (KOK).më shumë

Kosova Press, sponsor medial i Komitetit Olimpik të Kosovës

Komiteti Olimpik i Kosovës ka nënshkruar kontratë me agjensinë e lajmeve “Kosova Press”, të cilët tani e tutje do të jenë sponsor medial i KOK-ut.më shumë

Mabetex Group, partner ekskluziv Gjeneral i Komitetit Olimpik të Kosovës për ciklin olimpik 2016-2020

MABETEX Group dhe familja Pacolli zgjedhin vazhdimësinë e mbështetjes ekselente për sportin duke u bërë Partner Ekskluziv Gjeneral i Komitetit Olimpik të Kosoves nga RIO për në TOKYO. Një moment domethënës për të gjithë në Lëvizjen Olimpike në Kosovë. më shumë

KOK nënshkroi kontratën e parë të marketingut – mirë se vjen Hotel Sirius

Në prani të anëtarëve të Bordit Ekzekutiv të KOK-ut, presidenti i KOK-ut Besim Hasani dhe drejtori ekzekutiv i Hotel Sirius, Drilon Ahmeti, në zyrën e KOK-ut nënshkruan marrëveshjen e partneritetit që shënon rrugëtimin 5-vjeçar marketing të dy institucioneve. më shumë

previous

1-5 Nga 5

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0