Media sponsor

Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Erza Muminoviq

31.12.2018 10:11:03

Emri dhe mbiemri: Erza Muminoviq

Datëlindja: 03.05.2002

Vendlindja: Pejë, Kosovë

Sporti: Xhudo

Klubi: Ippon, Pejë

Kategoria: -44 kg

Trajneri: Driton Kuka

 

 

PJESËMARRJE NË LOJËRAT OLIMPIKE PËR TË RINJ

BUENOS AIRES 2018: Fitoi medaljen e bronztë (kategoria -48 kg)

 

Kampione e Evropës për kadete (U18) “Sarajeva 2018”

 

Rezultatet gjatë vitit 2018

Kampionati Evropian për juniore (U-21) “Sofia 2018” – raundi i parë

Kampionati Evropian për kadete (U18) “Sarajeva 2018” – medalja e artë

Kupa Evropiane U-21 “Leibnitz” – medalja e argjendtë

Kupa Evropiane për kadete “Coimbra 2018” – medalja e argjendtë

Kupa Pan Amerikane U18 “Panama 2018” -  medalja e artë

Kupa Evropiane për kadete “Teplice 2018” – medalja e bronztë

Kupa Evropiane për kadete “Berlin 2018” – medalja e artë

Kupa Evropiane U21 “Sarajeva 2018” – medalja e argjendtë

Kupa Evropiane “Zagreb 2018” – medalja e bronztë

Kupa Evropiane “Antalya 2018” – vendi i 5-të

Kupa Evropiane “Follonica 2018” – medalja e argjendtë

 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0