Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Sporti dhe Media

Debate të frytshme dhe rekomandime të shumta dolën nga konferenca e dytë, “Sporti dhe Media”

Debate të frytshme dhe rekomandime të ndryshme dolën nga konferenca e dytë “Sporti dhe Media”, e organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Shoqatën e Gazetarëve Sportivë të Kosovës (SHGSK).më shumë

U mbajt konferenca e parë “Sporti dhe Media”, u dhanë rekomandime të shumta

Është mbajtur konferenca e parë “Sporti dhe Media”, e cila bëri bashkë drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, Departamentit të Sportit në MKRS, federatat, si dhe profesorët e gazetarët sportivë.më shumë

previous

1-2 Nga 2

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0