Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

EYOF VEROR TBILISI 2015

Pjesëmarrësit dhe rezultatet e Ekipit Olimpik të Kosovës në EYOF Tbilisi 2015

Ekipi Olimpik i Kosovës për herë të parë mori pjesë në Festivalin Olimpik Evropian për të Rinj (EYOF), Tbilisi 2015, që u mbajt në Tbilisi të Gjeorgjisë prej 28 korrik deri më 1 gusht 2015. më shumë

previous

1-1 Nga 1

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0