Media sponsor

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Blerina Imeri

Blerina Imeri

Pozita: Udhëheqëse e Departamentit Ligjor
Periudha: 1 Gusht 2017
Datëlindja: 09 korrik 1992, Prishtinë
E-mail: [email protected]
Tel: +383 49 506 989

Edukimi
Shkolla e Mesme “Sami Frashëri”, Prishtinë - drejtimi shoqëror (2008-2011)
Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” - Fakulteti Juridik - Bachelor (2011-2015)
Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” - Master - drejtimi Civil (2015-2016)

Karriera
Udhëheqëse e Departamentit Ligjor si dhe të Burimeve Njerëzore - Devolli Logistic System (Devolli Corporation) - shtator 2016-Qershor 2017)
Praktikant Ligjor - Ministria e Punëve të Brendshme (nëntor 2015-Maj 2016)
Praktikant Ligjor - Zyrja e Avokatit Sevdali Zejnullahu (Janar-Qershor 2015, 6 muaj)
Researcher - Civil Rights Program Kosovo, CRPK, OJQ (shkurt-gusht 2014, 6 muj)

Sportet e praktikuara
Bjeshkatari-Hiking dhe Tenis
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0