Media sponsor

Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Jeton Rudari

Jeton Rudari

Pozita: Udhëheqës i Departamentit për Projekte
Periudha: Që nga viti 2013 -
Datëlindja: 11 dhjetor 1984, Prishtinë, Kosovë
E-mail: [email protected], [email protected]
Tel: +383 44 209 188


Edukimi
Univeristeti per Biznis dhe Teknologji “UBT”, Shkenca Kompjuterike
CCNA Discovery 1
CCNA Discovery 2

 

Karriera
Teknologji Informative, “Plan-Kos” 2007
Teknologji Informative, N.N.SH “ALBOS” 2011-2012
Teknologji Informative, dizajner “Tribuna” 2013-2014

Sportet e praktikuara
Volejbolli

 

Karriera sportive
Volejbollist profesionist nga viti 2004
Pjesë e klubeve KV Prishtina, KV Mabetexi, KV Drenica
Pjesë e Kombëtares së Kosovës
Gjyqtar aktiv i volejbollit

 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0