Media sponsor

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Trajnerët e basketbollit u çertifikuan në nivelin e dytë të trajnimit për trajnerë

22.12.2017 20:42:14

Trajnerët e Federatës së Basketbollit të Kosovës, janë të radhës që janë licencuar sot në kursin për trajnimin e trajnerëve – niveli i dytë.Trajnerët për gjashtë ditë patën mundësinë të ndjekin ligjëratat nga instruktori i FIBA-s, slloveni Anton Krump.
Në ditën e fundit (e premte), trajnerët iu nënshkruan testit teorik dhe praktik.
Ky është kursi tetë i organizuar këtë vit nga Komiteti Olimpik i Kosovës.
KOK, bazuar në planin strategjik 2017 – 2020, mbështet ngritjen e kapaciteteve të trajnerëve, ku falë mbështetjes që ka marrë nga Solidariteti Olimpik i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, do të organizojë 11 kurse për trajnimin e trajnerëve.
Federata e Basketbollit të Kosovës, sot ka filluar edhe vijimin e kursit bazik për administratorët e sportit.
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0