Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Kurse për trajnimin e trajnerëve

Trajnerët e notit përfunduan me sukses nivelin e dytë të kursit teknik për trajnerë

Dhjetëra trajnerë të notit kanë përfunduar me sukses nivelin e dytë të kursit teknik për trajnerë, të organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK).më shumë

U çertifikuan 21 trajnerë të taekwondosë

21 trajnerë të taekwondosë janë çertifikuar të hënën, pas vijimit me sukses të nivelit të parë të kursit për trajnimin e trajnerëve.më shumë

Trajnerët e basketbollit u çertifikuan në nivelin e dytë të trajnimit për trajnerë

Trajnerët e Federatës së Basketbollit të Kosovës, janë të radhës që janë licencuar sot në kursin për trajnimin e trajnerëve – niveli i dytë.Trajnerët për gjashtë ditë patën mundësinë të ndjekin ligjëratat nga instruktori i FIBA-s, slloveni Anton Krump.më shumë

23 trajnerë të atletikës çertifikohen në kursin për trajnerë

Pas 12 ditësh ligjërata teorike dhe praktikë, të mërkurën mbrëma janë çertifikuar 23 trajnerë të atletikës, në kursin për trajnimin e trajnerëve, të organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Solidaritetin Olimpik të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar.më shumë

Shigjetarët morën njohuri të reja në kursin për trajnimin e trajnerëve

Trajnerë dhe shigjetarë të ndryshëm kanë përfunduar me sukses kursin 8 ditor për trajnimin e trajnerëve, duke u shpërblyer të dielën me çertifikata.më shumë

13 trajnerë të çiklizmit përfunduan me sukses trajnimin për trajnerë

13 trajnerë të Federatës së Çiklizmit të Kosovës (FÇK) janë pajisur të shtunën me çertifikata, pas trajnimit pesë ditorë të mbajtur në Hotel Sirius në Prishtinë.më shumë

previous

1-6 Nga 11

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0