Media sponsor

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Federata e Mundjes së Kosovës certifikohet në kursin bazik për administratorë të sportit

24.09.2018 10:36:14

Mbi 20 administratorë, trajnerë, mundës dhe zyrtarë tjerë të Federatës së Mundjes së Kosovës kanë kryer me sukses të dielën kursin bazik për administratorë të sportit, të organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës.
Ata janë pajisur me certifikata të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, duke u bërë kështu federata e 16-të Olimpike që kryen kursin bazik për administratorë të sportit.
Pjesëmarrësit për tri ditë radhazi në Hotel Sirius në Prishtinë, morën njohuri të realizimit të planit strategjik 2018-2020.
Atyre u ligjëruan: Besim Hasani, drejtor i programit për kurse/SO-KON, Ibër Alaj, MEMOS 19, SO-KON/drejtor programi, Elda Gjoka, drejtoreshë e kursit kombëtar, IOC-OS, kurse për Hulumtimin Shkencor: “Lartësia e trupit në raport me parametrat tjerë Antropometrik për popullatën në Kosovë”, ligjëroi Fitim Arifi.
hulumtimin shkencor për lartësinë e trupit në raport me parametrat tjerë antropometrik për popullatën në Kosovë, ligjëroi Fitim Arifi.
Kurset bazike për administratorë të sportit mbështetën nga Solidariteti Olimpik i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, ndërsa falë mbështetjes së tyre, KOK-u vetëm vitin e kaluar organizoi 14 kurse të tilla për federata të ndryshme, kurse ky kurs ishte i dyti për vitin 2018. 
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0