Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Konferenca Mjekësore

Konferenca e dytë ndërkombëtare për mjekësi emergjente sportive

Organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës, Konferenca e dytë Mjekësia Sportive (2nd International Conference of Sports Emergency Medicine), si dhe Kursi “Basic Life Support - AED”, mbahen më 3 maj 2019, në Hotel Swiss Diamond në Prishtinë. më shumë

Specialistët më eminentë të vendit, ligjëruan në Konferencën e parë Mjekësore: “Lëndimet sportive – perspektiva ortopedike dhe traumatologjike”

Organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës dhe Komisioni Mjekësor pranë KOK-ut të martën (9 maj 2017) u mbajt Konferenca e Parë Mjekësore me temën “Lëndimet sportive – perspektiva ortopedike dhe traumatologjike”.më shumë

previous

1-2 Nga 2

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0