Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Dita Ndërkombëtare e Sportit për Paqe dhe Zhvillim

Me shumë aktivitete u shënua Dita Ndërkombëtare e Sportit për Zhvillim dhe Paqë

Mes shumë aktiviteteve të organizuara nga Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Play International Kosova dhe UNDP u shënua Dita Ndërkombëtare e Sportit për Zhvillim dhe Paqë, e cila u mbajt në pllatonë e Hotel Grand në Prishtinë. më shumë

Përfundoi me sukses aktiviteti për Ditën Ndërkombëtare të Sportit për Zhvillim dhe Paqe

Ka përfunduar me sukses aktiviteti për Ditën Ndërkombëtare të Sportit për Zhvillim dhe Paqe.më shumë

previous

1-2 Nga 2

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0