Media sponsor

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Më 14 shtator, KOK-u organizon Panairin e Sportit

31.08.2017 13:17:34

Komiteti Olimpik i Kosovës, për herë të tretë me radhë do të organizojë Panairin e Sportit, i cili këtë herë do të mbahet më 14 shtator 2017.

Panairi do të shënohet nëpër Komunat e Kosovës, të cilat kanë shprehur interesim dhe gatishmëri për organizimin e aktivitetit, i cili është bërë tradicional.

KOK-u ka filluar përgatitjet javë më parë, duke organizuar takime të ndryshme me përfaqësuesit e Komunave.
Qëllimi i aktivitetit është masovizimi dhe promovimi i sportit tek nxënësit e shkollave fillore, të cilët do të kenë rastin të shohin se cilat sporte praktikohen në Komunën e tyre dhe më gjerë.Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0