Media sponsor

Pyeong Chang 2018 - Lojërat Olimpike Dimërore

Hapja 09.02.2018 12:00

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Java dhe Dita Olimpike

Java Olimpike mbyllet me aktivitete të shumta

Mes aktiviteteve të shumta të organizuara që nga e hëna deri të enjten, është përmbyllur Java Olimpike 2017 në Kosovë.më shumë

Mbi dy mijë fëmijë shënuan Ditën Olimpike 2017

Organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës, në bashkëpunim me Drejtorinë për Arsim të Prishtinës, u shënua Dita Olimpike 2017, që mbahet për nder të Ditës Olimpike Ndërkombëtare. më shumë

Mediat e huaja raportojnë për Ditën Olimpike të shënuar në Kosovë (FOTO)

Mediat e huaja raportojnë për Ditën Olimpike të shënuar në Kosovë (FOTO)më shumë

previous

1-3 Nga 3

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0