Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

LOJËRAT EVROPIANE MINSK 2019

Lojërat e dyta Evropiane Minsk 2019 do të mbahen prej  21-30 qershor 2019 në Minsk të Bjellorusisë. Në to do të marrin pjesë 50 shtete, 15 sporte me 23 disiplina të ndryshme dhe më shumë se 4 mijë sportistë. Kosova përfaqësohet me 12 sportistë të pesë sporteve të ndryshme.

Detajet tjera i gjeni në këtë link:  https://minsk2019.by/en

Ekipi i Kosovës mbyll garat në Minsk 2019 me tri medalje të fituara

Ekipi i Kosovës ka mbyllur sot garat në Lojërat e dyta Evropiane Minsk 2019, të cilat po mbahen në kryeqytetin e Bjellorusisë.më shumë

Kosova me medalje ari dhe të argjendtë në ditën e parë të Lojërave Evropiane në Minsk

Një medalje ari dhe një e argjendtë është bilanci i dy xhudisteve tona,Majlinda Kelmendi dhe Nora Gjakova, nga dita e parë e garave në Lojërat e dyta Evropiane Minsk 2019. më shumë

Orari i garave të sportistëve të Kosovës në Lojërat Evropiane Minsk 2019

Lojërat e dyta Evropiane Minsk 2019 mbahen prej 21-30 qershor në kryeqytetin e Bjellorusisë.më shumë

Ekipi i Kosovës për LE Minsk 2019 u prit nga ministri Kujtim Gashi, mbretëron optimizëm për medalje

Ekipi i Kosovës për Lojërat e dyta Evropiane Minsk 2019 është pritur nga ministri për Kulturë, Rini e Sport, Kujtim Gashi, para nisjes për në kryeqytetin e Bjellorusisë.më shumë

25 sportistë të shtatë federatave aplikojnë për pjesëmarrje në Lojërat Evropiane Minsk 2019

25 sportistë të shtatë federatave sportive në Kosovë kanë aplikuar për pjesëmarrje në Lojërat e Dyta Evropiane Minsk 2019, të cilat mbahen prej 21-30 qershor në Minsk të Bjellorusisë.më shumë

previous

1-5 Nga 5

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0