Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

EYOF DIMËROR SARAJEVA 2019

Ekipi Olimpik i Kosovës u prezantua në Festivalin e 46-të Olimpik Dimëror Evropian për të Rinj (EYOF), që u mbajt prej 9-16 shkurt 2019 në Sarajevë dhe Sarajevën Lindore të Bosnjë e Hercegovinës.
Kosovën e përfaqësuan skitaret Klea Vrella dhe Elba Kokaj, të cilat garuan në disiplinat sllallom dhe sllallom i madh të skijimit alpin.
Për Kosovën ishte pjesëmarrja e dytë pas EYOF-it Dimëror Erzurum 2017.

U mbyll EYOF-i Dimëror “Sarajeva dhe Sarajeva Lindore 2019”

Është mbyllur sonte edhe zyrtarisht Festivali i 46-të Olimpik Evropian Dimëror për të Rinj (EYOF) 2019, që u mbajt prej 10 – 15 shkurt në Sarajevë dhe Sarajevën Lindore të Bosnjë e Hercegovinës.më shumë

Klea Vrella dhe Elba Kokaj përfunduan garat në EYOF Sarajeva 2019

Skitaret tona, Klea Vrella dhe Elba Kokaj, kanë përfunduar sot garat në Festivalin Olimpik Evropian Dimëror për të Rinj (EYOF), Sarajeva dhe Sarajeva Lindore.2019.më shumë

Klea Vrella e Elba Kokaj të pafat në garën e sllallomit në EYOF Sarajeva 2019

Skitaret tona, Klea Vrella dhe Elba Kokaj, kanë qenë të pafat në lëshimin e parë të sllallomit për femra në Festivalin Olimpik Evropian Dimëror për të Rinj (EYOF) Sarajeva dhe Sarajeva 2019.më shumë

Ekipi Olimpik i Kosovës parakaloi në ceremoninë hapëse të EYOF Sarajeva 2019

Ekipi Olimpik i Kosovës ka parakaluar në ceremoninë hapëse të Festivalit Olimpik Evropian Dimëror për të Rinj (EYOF) "Sarajeva dhe Sarajeva Lindore 2019".më shumë

previous

1-4 Nga 4

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0