Media sponsor

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Orari i Ekipit Olimpik të Kosovës në LOR Buenos Aires 2018

06.10.2018 05:33:10

Ekipi Olimpik i Kosovës do të debutojë me pesë sportistë në Lojërat Olimpike për të rinj, Buenos Aires 2018, të cilat mbahen prej 06-18 tetor në Buenos Aires të Argjentinës.
Ekipi ynë Olimpik, përbëhet nga Erza Muminoviq (xhudo), Erdonis Maliqi (boks), Muhamet Ramadani (atletikë), Melisa Zhdrella (not) dhe Bleron Fetaovski (peshëngritje).
Në ditën e parë të LOR Buenos Aires 2018 në gara do të jenë notarja, Melisa Zhdrella dhe xhudistja, Erza Muminoviq.
Në foton majtas mund të shihni orarin e garave të sportistëve tanë me kohën tonë lokale dhe kohën lokale në Argjentinë. 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0