Media sponsor

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

BUENOS AIRES 2018

Lojërat Olimpike Verore për të Rinj (LOR), Buenos Aires, 2018 mbahen prej 6-18 tetor 2018 në Buenos Aires të Argjentinës. LOR Buenos Aires 2018 vlejnë vetëm për sportistët e moshës 15-18 vjeç. Kosova po paraqitet në këto Lojëra për herë të parë. Vendin tonë e përfaqësojnë pesë sportistët: Xhudistja, Erza Muminoviq (e vetmja me normë Olimpike), peshëngritësi, Bleron Fetaovski, atleti, Muhamet Ramadani, boksieri, Erdonis Maliqi dhe notarja, Melisa Zhdrella.

 

 

 
BE i KOK vendosi për propozimin e shtatë sporteve për vendet univerzale në LO për të rinj “Buenos Aires 2018”

Bordi Ekzekutiv në mbledhjen e mbajtur më 24 janar 2017, vendosi për sportet që do të marrin pjesë në Lojërat Olimpike për të rinj “Buenos Aires 2018”.më shumë

previous

7-1 Nga 7

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0