Media sponsor

Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Kosova do të marrë pjesë për herë të parë në Lojërat Mesdhetare

02.10.2017 14:29:12

Lojërat e XVIII-ta Mesdhetare do të mbahen në Tarragona të Spanjës, prej 22 qershor 2018 – 1 korrik 2018.Kosova për herë të parë do të jetë pjesë e këtyre Lojërave.

Edhe pse Spanja nuk e njeh Republikën e Kosovës dhe pasaportat e saj, Komiteti Olimpik i Spanjës ka ftuar Komitetin Olimpik të Kosovës.

Krahas vendit tonë, pjesëmarrëse do të jenë edhe 26 shtete tjera. 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0