Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

LOJËRAT MESDHETARE TARRAGONA 2018

Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018 u mbajtën prej 21-30 qershor 2018 në Tarragona të Katalunisë së Spanjës. Kosova u paraqit me 40 sportistë të 12 sporteve të ndryshme. Ekipi ynë fitoi katër medalje, prej tyre tri të arta dhe një të argjendtë, të gjitha në xhudo. Të artën e fituan: Akil e Nora Gjakova dhe Distria Krasniqi, kurse të argjendtën, Loriana Kuka. Këto janë medaljet e para të Kosovës në Lojërat Mesdhetare.

 
Kosova mbylli garat me tri medalje të arta dhe një të argjendtë në Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018

Ekipi Olimpik i Kosovës përfundoi garat në Lojërat e 18-ta Mesdhetare Tarragona 2018. Kosova du kthye me katër medalje, tri prej tyre të arta dhe një të argjendtë dhe të gjitha këto të fituara nga sporti i xhudos, falë edhe trajnerit, kampion Olimpik, Driton Kuka, si dhe kampiones Olimpike, Majlinda Kelmendi, që ishte në cilësinë e trajneres.më shumë

Orari i garave në Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018

Kosova do të përfaqësohet për herë të parë në Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018, të cilat zhvillohen në Tarragona të Spanjës, prej 22 qershor – 1 korrik. më shumë

Lista e sportistëve të cilët do të përfaqësojnë Kosovën në LM Tarragona 2018

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës ka miratuar listën prej 40 sportistëve nga 12 federata sportive, të cilët do të përfaqësojnë Kosovën në Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018, të cilat mbahen prej 22 qershor deri më 1 korrik 2018 në Tarragona të Spanjës.më shumë

Kosova do të marrë pjesë për herë të parë në Lojërat Mesdhetare

Lojërat e XVIII-ta Mesdhetare do të mbahen në Tarragona të Spanjës, prej 22 qershor 2018 – 1 korrik 2018.më shumë

previous

1-4 Nga 4

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0