Media sponsor

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Kosova do të jetë pjesë e Lojërave Olimpike Dimërore “PyeongChang 2018”

31.08.2017 15:53:50

Ekipi olimpik i Kosovës do të marrë pjesë për herë të parë në Lojërat Olimpike Dimërore “PyeongChang 2018”, që mbahen në Kore të Jugut, prej 9 shkurt 2018 deri 25 shkurt 2018. Garuesi i vetëm që ka siguruar normën olimpike, është skitari Albin Tahiri. Tahiri ka fituar normën në pesë disiplina: sllallom, sllallom i madh, super sllallom i madh, lëshim i shpejtë dhe kombinim alpik.

Ai do ta bartë flamurin tonë në ceremoninë hapëse (9 shkurt) dhe mbyllëse (25 shkurt) të LOD PyeongChang 2018.


Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0