Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Shpresat Olimpike

16 Shpresat Olimpike 2019, KOK për herë të parë ndanë 6 Bursa

Komiteti Olimpik i Kosovës ka nënshkruar kontrata me gjashtë sportistë të rinj, të cilët janë përzgjedhur nga Bordi Ekzekutiv i KOK si bursistë për Shpresa Olimpike 2019.më shumë

BE i KOK-ut përzgjodhi 10 bursistët për Shpresa Olimpike 2018

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës ka bërë përzgjedhjen e 10 sportistëve të rinj, që do të përfitojnë bursa si Shpresa Olimpike dhe Paraolimpike nga Ministria për Kulturë, Rini e Sport, bazuar në Rregulloren nr.03/2013.më shumë

Sportistët që përfitojnë bursa si Shpresa Olimpike dhe Paraolimpike nga MKRS për vitin 2017

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës në mbledhjen e mbajtur më 29 dhjetor 2016, ka përzgjedhur 10 sportistët që do të përfitojnë bursa si Shpresë Olimpike dhe Paraolimpike nga Ministria për Kulturë, Rini e Sport, bazuar në Rregulloren Nr.03/2013.më shumë

previous

1-3 Nga 3

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0