Media sponsor

Pyeong Chang 2018 - Lojërat Olimpike Dimërore

Hapja 09.02.2018 12:00

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Komisionet e përhershme

31.08.2017 12:51:50

Me qëllim të lehtësimit, asistimit dhe përforcimit të punës së Komitetit Olimpik të Kosovës, Bordi Ekzekutiv mund të formojë komisione dhe grupe punuese, nëse është e nevojshme.

Me këtë rast, BE i KOK-ut ka formuar këto komisione të përhershme:
Komisioni i Sportistëve
Majlinda Kelmendi, Musa Hajdari

 

Komisioni Etik

 

Komisioni për Financa dhe Auditim

Ramadan Selimi, Agron Mala dhe Gazmend Maxhuni

 

Komisioni Ligjor

Agron Mala, Ramdan Selimi dhe Blerina Imeri


Komisioni për Marketing
Besim Hasani, Shasivar Haxhijaj, Endrit Syla

 

Komisioni Mjekësor
Avni Nuha, Gëzim Murseli, Arben Haziri

Komisioni Femra dhe Sporti
Shqipe Zogiani, Shqipe Bajçinca-Brestovci, Vjollca Krasniqi, Rejhan Halili


Komisioni i Sportit
Agron Kuka, Shqipe Bajçinca – Brestovci dhe Bujar Loci


Komisioni për Marrëdhënie Ndërkombëtare
Memli Krasniqi

 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0