European Youth Olympic Festival

Hapja 23.07.2017 10:00

Pyeong Chang 2018

Hapja 09.02.2017 10:00

Buenos Aires 2018 - Youth Olympic Games

Hapja 10.06.2018 10:00

Tokyo 2020

Hapja 24.7.2020 10:00

Beijing 2022

Hapja 24.02.2022 10:00
Mediat e huaja: Sporti kosovar në pranim të plotë ndërkombëtar

Kjo është njëra nga qëllimet kryesore të Kosovës, të njoh veten ndërkombëtarisht përmes sportit. Më shumë se sa në futboll, të cilët u njohën ndërkombëtarisht më vonë, është hyjnesha e xhudos, Majlinda Kelmendi dhe basketbolli, ku kosovarët...më shumë

U çertifikuan dhjetëra zyrtarë, trajnerë, gjyqtarë e garues nga Federata e Karatesë e Kosovës

Dhjetëra zyrtarë të Federatës së Karatesë së Kosovës, gjyqtarë, trajnerë, garues dhe prind, janë çertifikuar në kursin bazik për administratorë të sportit, të mbajtur për këtë federatë për dy ditë radhazi.më shumë